• about-us

Babagan Kita

Ing taun 2005, teknologi Yiwu Yitian co., Ltd. didegaké ing Yiwu, provinsi Zhejiang, sing dadi pusat distribusi global kanggo komoditas cilik. Kanthi pangembangan bisnis, Yiwu Leixin trading co., Ltd. didegaké kanthi resmi ing taun 2017. Perusahaan wiwit didegaké, mesthi ngetrapake garis merek, ngupayakake mbangun sistem kasebut kanthi slamet lan pangembangane dhewe, nguatake kontrol internal kanthi ketat, nambah manca kanggo nambah standar layanan…

  • In 2005,Yiwu Yitian technology co., ltd. was founded in Yiwu.

    Kumpeni

    Ing taun 2005, teknologi Yiwu Yitian co., Ltd. didegaké ing Yiwu.

  • Openness, inclusiveness, confidence and introspection are our gestures.

    Budaya

    Openness, inclusiveness, kapercayan lan introspeksi minangka tumindak kita.

  • We look forward to your cooperation.

    Kontak

    Muga-muga bisa kerja sama sampeyan.