Babagan Kita

Brand nggawe pragmatis mbesuk ing dalan

PERUSAHAAN

Ing taun 2005, teknologi Yiwu Yitian co., Ltd. didegaké ing Yiwu, provinsi Zhejiang, sing dadi pusat distribusi global kanggo komoditas cilik. Kanthi pangembangan bisnis, Yiwu Leixin trading co., Ltd. didegaké kanthi resmi ing taun 2017. Perusahaan wiwit didegake, mesthi mematuhi garis merek, ngupayakake nggawe sistem kasebut selaras karo kaslametan lan pangembangane dhewe, nguatake kontrol internal kanthi ketat, nambah manca kanggo nambah standar layanan, lan duwe piranti genggam e-ten kanca ilmu pengetahuan lan teknologi rasa percaya sing luwih nyata sing digawe dening penak lan mupangat, yaiku milih kanca teknologi e-ten produsen piranti genggem sing diwenehake dening pesona lan nilai merek sing dirasakake.
Pirang-pirang taun berjuang kanthi terus-terusan ngupayakake kemajuan lan sampurna ing wektu sing padha, terus-terusan nggabungake bisnis ekspor aksesoris ponsel, kanthi aktif nggedhekake macem-macem bentuk bisnis, kanggo nggawe kabeh staf lan pelanggan ing teknologi e-sepuluh produsen piranti genggem Saiki bareng karo kemajuan ing mbesuk, kanggo entuk platform sing mbukak, supaya produsen piranti genggam e-sepuluh asil pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi bisa menehi saran sing luwih apik saka kanca-kanca anyar lan lawas.

Produk earphone kita cocog banget, kalebu luwih saka 90% produk digital ing pasar, lan bisa digunakake karo piranti iki. Kita wis ngatasi rasa nyeri industri, ora ana swara saiki, stabilitas ora macet. Operasi sederhana lan kontrol cerdas.

Musik minangka seni tanpa wates, kanthi headphone, adoh saka swara ing jagad, sepi ing musikku dhewe. Seneng musik, ora mung ngajeni klasik, nanging uga seneng swara murni saka earphone

Kajaba iku, kasus pelindung ponsel kita mesthi ditampa kanthi apik, kanthi kualitas tinggi. Ora mung bisa nglindhungi ponsel, nanging uga duwe kaendahan tartamtu, lan regane cedhak banget karo masarakat.

Keterbukaan, inklusif, percaya diri lan introspeksi minangka tumindak, tembung lan tumindak minangka janji kita, lan asile minangka tes standar kita.

Pabrik