model headset stereoC3

Katrangan singkat:

Kanggo wong enom modern, apa sing diarani headset? Earphone minangka pasangan unit konversi. Nampa sinyal listrik sing dikirim dening pamuter media utawa panrima, lan diowahi dadi gelombang swara sing bisa dirungokake nggunakake speaker sing cedhak karo kuping. Headset umume dicopot saka pamuter media lan kon


Detail Produk

Tag Produk

Saka perspektif pangembangan industri audio kabeh, headset nirkabel isih dadi perkara anyar, lan wektu pangembangane durung suwe. Saiki isih ana ing jaman sing saya dhuwur. Kabutuhan pangguna terus saya tambah, lan ekspektasi pangguna kanggo headset nirkabel uga saya tambah. Iki sing diusulake industri. Tes anyar. Saiki, poin utama sing dadi perhatian pangguna kalebu kwalitas swara, umur batere lan kemampuan transmisi nirkabel. Saka sudut pandang data, kapabilitas transmisi nirkabel bisa nyukupi kabutuhan pangguna, lan isih ana potensial kanggo ningkatake kualitas swara lan umur batere. Diwiwiti kanthi rong poin kanggo dandan, aku yakin bakal gampang narik kawigaten pangguna ing mbesuk.

Mesthine, headphone uga bisa dipérang dadi pirang-pirang jinis. Headphone diklasifikasikake miturut metode konversi energi, utamane kalebu: koil obah, zat besi, elektrostatik lan isomagnetik. Saka metode struktural lan fungsional, bisa dipérang dadi semi-terbuka lan tertutup; saka formulir sing nganggo, ana kuping, kuping gantung, kuping lan headwear; saka nomer sing nganggo, ana earphone siji lan earphone Multi-wong; beda karo sumber swara, bisa dipérang dadi earphone aktif lan earphone pasif; earphone aktif uga asring diarani earphone kertu.

Produk iki nganggo desain kuping, cocog banget karo standar ergonomis, cocog karo bahan gel silika sing ramah kulit, menehi kenyamanan saka njero nganti njaba. Nggawa rasa seneng musik sing ora ana watesan.

stereo headset-modelC3 stereo headset-modelC32 stereo headset-modelC33


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita