Musik anyar seneng urip headset-C500 plus

Katrangan singkat:

Kanggo wong enom modern, apa sing diarani headset? Earphone minangka pasangan unit konversi. Nampa sinyal listrik sing dikirim dening pamuter media utawa panrima, lan diowahi dadi gelombang swara sing bisa dirungokake nggunakake speaker sing cedhak karo kuping. Headset umume dicopot saka pamuter media lan kon


Detail Produk

Tag Produk

Pengetahuan babagan earphone wis ilang, lan akeh earphone sing bakal dituku diklasifikasikake dadi olahraga. Kepiye cara tuku earphone olahraga?
Titik blanja kanggo headphone olahraga
Jogging utawa geter munggah-mudhun liyane amarga olahraga minangka faktor utama sing ngalangi rasa seneng musik. Khusus kanggo earphone kabel tradisional, garis panularan sing dawa asring nutupi awak utawa pasuryan nalika mlaku lan mlumpat, utawa malah narik earphone dhewe supaya bisa tiba, nggawe kabeh proses olahraga cukup nyenengake. Untunge, saiki akeh produsen sing nggawe headset sing bisa disambungake kanthi nirkabel menyang piranti puter maneh, sing ngatasi masalah asli kegiatan fisik sing diwatesi.
Saliyane pilihan earphone nirkabel, saiki ana akeh merek sing masang klip mbenakake kabel transmisi menyang earphone tradisional. Pangguna bisa nggunakake klip sing dipasang kanggo ndandani kabel earphone ing sandhangan lan nikmati proses olahraga sing padha karo earphone nirkabel.
Dadi saran: Yen sampeyan pengin seneng jogging kanthi bebas, disaranake nggunakake headphone nirkabel luwih dhisik

Headset iki nambah kualitas audio, kanthi musik sing mewah nanging ora landhep, lan bisa ngrungokake kanthi apik. Cetha mulihake segmen audio tengah, transparan lan nyenengake. Sanalika, bisa ngontrol aliran udara babagan segmen bass, sing nggawe kualitas swara lancar lan elastis.

 

Produk iki nganggo desain kuping, cocog banget karo standar ergonomis, cocog karo bahan gel silika sing ramah kulit, menehi kenyamanan saka njero nganti njaba. Nggawa rasa seneng musik sing ora ana watesan.

New music enjoy life headset-C500 plusNew music enjoy life headset-C500 plus2

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita