Musik anyar seneng headset headset-S9 XR

Katrangan singkat:

Poin sing kudu dicathet kanggo headphone olahraga:
Coba priksa cara nganggo headset, lan pilih desain sing paling ora bakal ucul
Geter awak nalika jogging bisa gampang nyebabake earphone tiba. Mula, kenyamanan lan kenceng banget penting nalika nyandhang. Iku aku


Detail Produk

Tag Produk

Jinis ing-kuping: akeh titik dhukungan, cangkeng kuping dhuwur pas

Saiki, ana rong jinis earphone utama sing dipasang ing kanal kuping. Salah sijine yaiku jinis kuping kuping ing endi bolongan swara diselehake ing rongga koncha, lan liyane yaiku jinis kuping ing endi kuping kuping silikon dipasang langsung ing kanal kuping eksternal. Sanajan kaloro earphone nggunakake struktur kanal kuping kanggo ndandani earphone, earplugs alus ing kuping bisa cocog karo kanal kuping kanthi maneka warna bentuk lan ukuran, lan stabilitas fiksine luwih apik. Mula, yen sampeyan luwih penting nganggo stabilitas lan pengin ngindhari masalah sajrone olahraga, disaranake luwih milih jinis ing kuping.

Jinis earhook: stabilitas nyandhang nambah, olahraga kanthi luwih bebas
Sanajan headphone lan headphone ing kuping duwe stabilitas nalika dipakai, piranti kasebut mesthi bakal longgar nalika muter utawa ngayunake sirahe. Yen sampeyan uga nemoni masalah, disaranake milih "kait kuping" kanthi pancing. Headset gaya ".
Saliyane struktur earplug umum, headset iki uga bakal dilengkapi kait, supaya headset bisa digantung ing auricle njaba kaya kacamata; kanthi cara iki headset ora mung duwe dhukungan saka earplug dhewe, nanging uga duwe efek mbenakake tambahan kanggo pancing. Kestabilan biasane luwih apik tinimbang earbuds biasa. Kajaba iku, kait jinis hook-ear bisa ditrapake kanggo kabeh jinis kuping, tanpa cacat umum jinis telinga lan jinis kuping sing ora cocog karo jinis kuping. Dianjurake kanggo para pamiarsa sing ngregani nyandhang nyaman.

Earphone sing isih bisa ndeteksi swara sekitar nalika dipakai
Yen jogging minangka dalan utawa papan karo wong liya lan kendharaan, pilih headset sing isih bisa keprungu swarane sekitar sawise nganggo. Ing ngisor iki bakal ngenalake telung jinis headphone kanggo panggunaan ruangan, supaya kabeh wong bisa nyuda sawetara pilihan.

New music enjoy life headset headset-S9 XRNew music enjoy life headset headset-S9 XR2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita