iPhone 11 Pro duwe IMD paling ngisor kanthi telung anti-shell

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. Lindhungi telpon supaya obyek sing angel ora ana goresan ing layar utawa awak telpon.
2. Macem-macem pola bisa DIY ing kasus telpon, sing efek saka kaendahan lan mode!
3. Cangkang silikon bisa nyegah kuku supaya ora klewat lan udan nalika ngubungi tombol kanggo wektu sing suwe, lan bisa nglindhungi layar lan tombol.
4. Cangkang silikon duwe efek anti-slip.
Kasus bolong ponsel minangka subspesies saka soft case, sing dijenengi sawise awak kasus ditutupi bolong bolong, lan desain biasane cukup sederhana. Sawise iPhone saya tambah, akeh pangguna sing seneng cangkang ponsel. Ora ana sebab liyane, strukture kokoh lan disipasi panas cepet, lan telpon katon seger lan sepele. Mesthi, kekurangan cangkang bolong uga jelas, yaiku ora bisa nyegah bledug lan banyu kanthi efektif. Sawise suwene dienggo, akeh rereget bakal nglumpukake ing bolongan cilik, sing ora kondusif kanggo tampilan telpon, mula priksa manawa ngresiki kanthi tepat wektu. Cangkang bolong kulit wis wiwit muncul ing pasar, yaiku awak utama cangkang bolong ditutupi jaket kulit lan mung njaga desain bolong tombol kasebut. Iki nguatake efek anti banyu saka cangkang bolong, lan tampilan luwih unik, nalika isih tetep bagean fungsi disipasi panas. Secara umum, kepraktisan wis ditingkatake kanthi komprehensif dibandhingake sadurunge.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk