iPhone 11 Pro duwe IMD paling ngisor kanthi telung anti-shell

  • iPhone 11 Pro has a single bottom IMD with three anti-shells

    iPhone 11 Pro duwe IMD paling ngisor kanthi telung anti-shell

    1. Lindhungi telpon supaya obyek sing angel ora ana goresan ing layar telpon utawa awak. 2. Macem-macem pola bisa DIY ing kasus telpon, sing efek saka kaendahan lan mode! 3. Cangkang silikon bisa nyegah kuku supaya ora klewat lan udan nalika ngubungi tombol kanggo wektu sing suwe, lan bisa nglindhungi layar lan tombol. 4. Cangkang silikon duwe efek anti-slip. Kasus bolong ponsel minangka subspesies saka soft case, dijenengi sawise kasus kasus ditutupi ...