Kei Shadow generasi iP 11 Pro Max CD print

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kasus silikon minangka jinis protèktif ponsel sing misuwur. Wis tekstur alus lan krasa lunyu, lan wis misuwur ing pasar suwene wis pirang-pirang taun. Saka kios ora enak nganti merek dhewe sing digawe kanthi apik, pangsa pasar mesthi wis mandhegani. Amarga rasio kinerja rega sing jelas, cangkang silikon dadi populer nalika MP3 lan iPod dadi populer lan disenengi wong akeh. Ana rong jinis cangkang gel silika, sing siji yaiku gel silika organik lan liyane yaiku gel silika anorganik. Kasus silikon kanggo ponsel ing pasar pancen duweke bekas. Gel silika organik duwe akeh kaluwihan, kayata resistensi suhu dhuwur, resistensi cuaca sing apik (ora wedi karo sinar ultraviolet utawa dekomposisi ozon), insulasi sing apik, lan bahan sing stabil (ora bakal owah karo awak kewan). Kajaba iku, masarakat milih cangkang silikon amarga rasane enak: sawetara telpon kanthi keyboard kaku bakal luwih apik sawise dipasang ing cangkang silikon. Lan bisa nyedhot pengaruh sawetara benjolan ing telpon, saengga bisa nyuda kerusakan ing telpon.
Kajaba iku, kinerja cangkang silikon anti banyu luwih apik, sing dadi titik jual paling gedhe. Sanajan cangkang silikon duwe akeh kaluwihan, lan regane uga murah. Nanging, isih ana kekurangan. Amarga permeabilitas udhara sing ora apik, panganggo jangka panjang bakal nyebabake akumulasi panas ing awak telpon. Utamane kanggo sawetara telpon pinter kanthi nilai kalori sing dhuwur, ora disaranake kanggo pangguna. Kajaba iku, silikon silikon dhewe rada lengket, lan sawise nggunakake, bakal nglumpukake lan nyedhot bledug ing telpon. Suwe-suwe, telpon ora bakal kondusif lan ora cocog karo maksud asli nglindhungi telpon. Saliyane tetimbangan ing ndhuwur, tuku cangkang silikon ponsel uga kudu digatekake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk