Kei Ying Generation Red Mi K30

  • Kei Ying Generation Red Mi K30

    Kei Ying Generation Red Mi K30

    Sijine sing nomer loro amarga TPU uga alus. Iki kalebu produk karet alus kayata gel silika. Akeh wong sing ora ngerti bedane antara gel silika lan TPU. Malah sawetara penjual Taobao ora bisa ngerteni, ujar manawa sing alus kabeh silikon. . TPU kalebu kategori plastik, lan produk kasebut digawe kanthi proses cetakan injeksi, yaiku, sawise pelet beras plastik digawe panas lan dilelehake, mula disuntikake menyang cetakan plastik kanthi tong kanggo nggawe produk kasebut. Silika ...