Pameran Komoditas Internasional China Yiwu

Pameran komoditas internasional yiwu Tiongkok (sabanjure diarani "pameran") didegaké ing taun 1995, disetujoni karo kategori konsumsi saben dina dewan negara pameran internasional, disponsori dening menteri perdagangan, pamrentah masarakat provinsi zhejiang lan liya-liyane. taun tanggal 21 Oktober 25 ~, dianakake ing yiwu, provinsi zhejiang, wis dianakake 23 taun, panitia pemberontakan 24 taun panitia manajemen standarisasi nasional anyar, wis dadi domestik pertama dadi pameran internasional elemen standar. Ekspo Kebenaran kanggo "ngadhepi jagad, layanan nasional" kanggo pameran, karakteristik pameran, level internasionalisasi, fungsi informasi, sistem layanan sing kuwat, keamanan lan perlindungan kesehatan sing ana, prestasi sing luar biasa, saiki wis dadi skala domestik paling anyar saiki, pameran barang-barang konsumen sing paling berpengaruh lan efektif, minangka salah siji saka telung pameran komoditas utama, sing dianakake menteri perdagangan wis dianggep minangka sepuluh impor perdagangan lan pameran ekspor paling kuat ing China, level manajemen China pameran sing paling apik, China (efek) 10 pameran pameran sing paling apik lan paling populer, pameran pamrentah sing paling apik lan China sepuluh pameran merek sing paling berpengaruh, lsp. Lan entuk sertifikasi serikat pameran internasional (UFI).

Pameran yiwu kaping 25 bakal dianakake wiwit tanggal 21 nganti 25 Oktober 2019 ing yiwu, provinsi zhejiang. Expo mursid 4000 stan standar internasional, perangkat keras kapisah, mesin mekanik lan listrik, peralatan elektronik, kabutuhan saben dinane, kerajinan tangan, kantor budaya, olahraga lan rekreasi outdoor, sepatu lan topi klambi, jarum tekstil, aksesoris perhiasan lan perhiasan, dolanan, pet lan akuarium pasokan, pasokan otomotif, kayata gaya urip cerdas 14 industri gedhe, nyetel "digawe ing zhejiang" zona tema, zona tema standar, zona desain inovasi, zona department store modis, ing zona tema "area", zona merek internasional, elektronik zona layanan perdagangan lan perdagangan, zona pameran kerajinan federasi wanita lan ciri khas liyane, ing wektu sing padha uga bakal dadi kegiatan perdagangan lan perekonomian pengadaan Tionghoa lan manca. Nalika semana, luwih saka 200.000 wong saka luwih saka 200 negara lan wilayah bakal melu rapat kasebut kanggo tuku, kalebu luwih saka 20.000 pedagang ing luar negeri.

Teknologi Yitian uga melu aktif ing pameran yiwu. Saka baris data kanthi kualitas nganti plug plug, harta karun, lan liya-liyane, nuduhake posisi sing apik kanggo perusahaan lei xin sing berkualitas lan apik.

 


Wektu kiriman: Jul-02-2020