Pasar dibukak ing Yiwu

Sawise pasar utama yiwu dibukak, selebriti web liyane terus disiarake ing pasar, sawetara pamilik toko, asisten toko langsung mlebu perang, para pedagang dadi jangkar, bisnis selebriti langsung siaran "rebutan" bisnis, dadi gelombang panas ing pasar yiwu.

Kanggo ningkatake integrasi online lan offline, kutha kita ngatur kegiyatan kayata "e-commerce menyang pasar", "barang sing bener online", "selebriti web langsung siaran musim semi anget", "pameran online", lsp. Diatur e-commerce kutha menyang pasar, lan nindakake pilihan produk, pesenan lan penjualan online kanthi tepat. Operator pasar nyiyapake toko ing platform e-commerce kanggo nggedhekake pasar online.

Kutha kita narik kawigaten platform penyiaran langsung, agensi layanan selebriti web lan selebriti web kondhang menyang yiwu, kanggo nindakake siaran langsung kanthi tumindak barang, menyang platform penyiaran langsung sing kondhang, skala agensi layanan selebriti web, kanthi aliran dhewe " web selebriti ", ing pajak, tuku bakat, sekolah bocah kanggo dhukungan. Klompok mal bakal dadi 25.000 meter persegi "tengah", dadi taman industri langsung selebriti web. Kanthi panuntun dhumateng kabijakan kasebut, operator pasar kanthi aktif ngowahi cara operasi, "selebriti web" kanthi barang, penjualan siaran langsung saya makmur.

"Ing periode khusus epidemi, penting banget kanggo nuntun operator kanggo mbukak saluran anyar kayata penyiaran langsung online, nyepetake para pembeli lan nambah kapercayan ing pasar." Wong sing tanggung jawab klompok mall kasebut ujar manawa wabah kasebut meksa pemilik bisnis nyepetake transformasi, "kemunduran ekspor perdagangan asing, akeh pedagang nambah ekspansi pasar domestik. Sawetara wong biyen mung grosir, nanging saiki mulai nggatekake cara penyiaran langsung online iki. "


Wektu kiriman: Jul-02-2020