Produk

  • New music enjoy life headset headset-R100

    Musik anyar seneng headset headset-R100

    Headset berkualitas tinggi ora mung bisa nglindhungi kuping kanthi efektif, nanging sing luwih penting, kualitas swara sing bisa ditindakake bisa nggawe kuping sampeyan hamil sajrone menit. Saiki, musik wis dadi salah sawijining metode dekompresi, lan uga alat kanggo konsentrasi.

  • New music enjoy life headset headset-S9 XR

    Musik anyar seneng headset headset-S9 XR

    Poin sing kudu dicathet kanggo headphone olahraga:
    Coba priksa cara nganggo headset, lan pilih desain sing paling ora bakal ucul
    Geter awak nalika jogging bisa gampang nyebabake earphone tiba. Mula, kenyamanan lan kenceng banget penting nalika nyandhang. Iku aku

  • New music enjoy life headset-C500 plus

    Musik anyar seneng urip headset-C500 plus

    Kanggo wong enom modern, apa sing diarani headset? Earphone minangka pasangan unit konversi. Nampa sinyal listrik sing dikirim dening pamuter media utawa panrima, lan diowahi dadi gelombang swara sing bisa dirungokake nggunakake speaker sing cedhak karo kuping. Headset umume dicopot saka pamuter media lan kon

  • Professional tuning headset-modelC600

    Model headset tuning profesionalC600

    Kanggo wong enom modern, apa sing diarani headset? Earphone minangka pasangan unit konversi. Nampa sinyal listrik sing dikirim dening pamuter media utawa panrima, lan diowahi dadi gelombang swara sing bisa dirungokake nggunakake speaker sing cedhak karo kuping. Headset umume dicopot saka pamuter media lan kon

  • stereo headset-modelC3

    model headset stereoC3

    Kanggo wong enom modern, apa sing diarani headset? Earphone minangka pasangan unit konversi. Nampa sinyal listrik sing dikirim dening pamuter media utawa panrima, lan diowahi dadi gelombang swara sing bisa dirungokake nggunakake speaker sing cedhak karo kuping. Headset umume dicopot saka pamuter media lan kon

  • New music enjoy life headset headset-C4

    Musik anyar seneng headset headset-C4 urip

    Kanggo wong enom modern, apa sing diarani headset? Earphone minangka pasangan unit konversi. Nampa sinyal listrik sing dikirim dening pamuter media utawa panrima, lan diowahi dadi gelombang swara sing bisa dirungokake nggunakake speaker sing cedhak karo kuping. Headset umume dicopot saka pamuter media lan disambungake karo colokan. Kauntungane yaiku sampeyan bisa ngrungokake swara dhewe tanpa ngganggu wong liya; utawa swarane lingkungan sekitar. Kanggo ngrekam studio, bar, lelungan, olahraga, lsp. ...
  • New music enjoy life headset headset-E500

    Musik anyar seneng headset headset urip-E500

    Hiburan saben dina: Ing saben dinten, sing ora duwe hiburan dhewe, main acara TV lan main game minangka kegiyatan hiburan saben dinane. Yen sampeyan pengin pengalaman hiburan sing luwih apik, lebokake donya sampeyan dhewe. Banjur pilih headphone kanthi insulasi swara sing luwih apik. Headphone umume duwe earmuffs sing nyenengake sing mbungkus kuping, sing bisa ngisolasi swara eksternal, nggawa pengalaman nyandhang sing nyaman miturut premis nyuda swara, lan bisa digunakake.

  • New music enjoy life headset headset-E300

    Musik anyar seneng urip headset headset-E300

    Aplikasi khusus sing melu headset nirkabel industri kalebu aspek ing ngisor iki: konstruksi situs kayata peralatan angkat overhead, kru pesawat maskapai, industri lelang, perlindungan geni, eksplorasi petroleum lan penambangan, lan operasi peralatan industri sing gedhe, pelatihan lan acara liyane. Acara kasebut umume duwe ciri kaya ing ngisor iki: bisa uga ana bebaya tartamtu, utawa kesalahan operasi bakal nyebabake akibat sing ora bisa diramal, informasi kalebu ...
  • New music enjoy life headset headset-E600

    Musik anyar seneng headset headset-E600

    Headphone minangka piranti konversi elektro-akustik sing ngowahi sinyal listrik saka swara dadi swara. Ana sistem loro-saluran lan multi-kanal ing seni sadurunge, sanajan distribusi swara lan gambar sing jelas. Nanging kasebar ing garis utawa pesawat, sistem stereo lengkap kudu sistem swara sekitar sing ngemot ruang telung dimensi. Stereo telung dimensi ditularake lan direproduksi kanthi sistem papat saluran. Ing wektu iki, papat pamicara kudu ...
  • New music enjoy life headset headset-R200

    Musik anyar seneng urip headset headset-R200

    Apa headset kasetyan dhuwur? Kinerja utama headset kasetyan dhuwur sing disaranake ing dokumen Komisi Elektronika Internasional IEC581-10 yaiku: kisaran frekuensi ora kurang saka 50Hz-12500Hz, lan respon frekuensi paling apik saka headset dinamis saiki udakara 5-45,000Hz; kesalahan sing diidini saka respon frekuensi khas yaiku 3dB positif lan negatif; slope kurva respon frekuensi ora ngluwihi 9dB saben oktaf; ing 250Hz-800Hz, bedane dadi ...
  • New music enjoy life headset headset-R400

    Musik anyar seneng urip headset headset-R400

    Sawise headset wis ana, mula luwih becik kita muji headset. Amarga alasan iki, aku yakin kabeh bakal ngerti yen aku ora ujar. Kita bisa nikmati sawise disetujoni, nanging apa ora kabeh bakal sukses sajrone keprok? Wangsulane ora, kualitas sawetara earphone apik banget, amarga biasane nggunakake earphone sing ditresnani lan mati prematur amarga ora ati-ati nggunakake! Mangkene sawetara kahanan umum nalika ndandani headphone, lan aku bakal menehi ...
  • New music enjoy life headset headset-R600

    Musik anyar seneng urip headset headset-R600

    Sawise headset wis ana, mula luwih becik kita muji headset. Amarga alasan iki, aku yakin kabeh bakal ngerti yen aku ora ujar. Kita bisa nikmati sawise disetujoni, nanging apa ora kabeh bakal sukses sajrone keprok? Wangsulane ora, kualitas sawetara earphone apik banget, amarga biasane nggunakake earphone sing ditresnani lan mati prematur amarga ora ati-ati nggunakake! Mangkene sawetara kahanan umum nalika ndandani headphone, lan aku bakal menehi ...