Qi Shadow iPhone XS Max

  • Qi Shadow iPhone XS Max

    Qi Shadow iPhone XS Max

    Kasus bolong ponsel minangka subspesies saka soft case, sing dijenengi sawise awak kasus ditutupi bolong bolong, lan desain biasane cukup sederhana. Sawise iPhone saya tambah, akeh pangguna sing seneng cangkang ponsel. Ora ana sebab liyane, strukture kokoh lan disipasi panas cepet, lan telpon katon seger lan sepele. Mesthi, kekurangan cangkang bolong uga jelas, yaiku ora bisa nyegah bledug lan banyu kanthi efektif. Sawise nganggo ...